Brånavägens Förvaltnings AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva handel och placeringar i värdepapper och konsultverksamhet inom IT och logistik och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Brånavägens Förvaltnings AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eksjö så är Brånavägens Förvaltnings AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Eksjö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eksjö och i Jönköpings län. Redan 2007-02-08 så skapades Brånavägens Förvaltnings AB och verksamheten är har F-skattsedel Brånavägens Förvaltnings AB har haft det sedan 2007-05-24.

Brånavägens Förvaltnings AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-24

556723-2417 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eksjö.

Just nu är Brånavägens Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Brånavägens Förvaltnings AB så går det att nå dem via telefon på 0706-959731 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Brånavägens Förvaltnings AB är Carme, Pontus Olof Johan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Carme, Kerstin Ann Sophie som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ekenmo, Kenth Gillis Roger som är född 1957 och har titeln Revisor, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor, .