M. Engqvist AB

Jönköpings län

Information

I Eksjö finns det ett Aktiebolag som heter M. Engqvist AB. Det finns flera verksamheter som liknar M. Engqvist AB i Jönköpings län. Eksjö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

M. Engqvist AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-01-11 och det finns flera verksamheter som är det i Jönköpings län.

Sedan 2006-10-13 så har M. Engqvist AB varit registrerat och sedan 2007-01-11 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är M. Engqvist AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Eksjö.

Vill man komma i kontakt med M. Engqvist AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Trädgårdsg. 32, 570 30, Mariannelund. Vi ni istället prata med M. Engqvist AB så kan ni göra det på .

Föremålet för bolagets verksamhet är elinstallationer, reklambyråverksamhet, uthyrning av jordbruksmaskiner, äga och förvalta värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Engqvist, Patrik Birger Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Carina Elisabet som är född 1976 och har titeln Suppleant, Söderlund, Sven Anders Enar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Sven Söderlund AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

M. Engqvist AB har 556712-8532 som sitt organisationsnummer.