Lars-Göran Gard Bil & Service AB

Jönköpings län

Information

I Eksjö finns det ett Aktiebolag som heter Lars-Göran Gard Bil & Service AB. Det finns flera företag som liknar Lars-Göran Gard Bil & Service AB i Jönköpings län. Eksjö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2006-04-26 så har Lars-Göran Gard Bil & Service AB varit registrerat. Idag är Lars-Göran Gard Bil & Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Eksjö.

Vill man komma i kontakt med Lars-Göran Gard Bil & Service AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Järnvägsg. 2, 570 30, Mariannelund. Vi ni istället prata med Lars-Göran Gard Bil & Service AB så kan ni göra det på 036-146844.

Aktiebolaget ska bedriva försäljning av bensin och bildelar, utföra service av bilar samt bedriva kioskverksamhet, äga och förvalta aktier jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Gard, Lars-Göran Conny som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Gard, Marianne Evy som är född 1959 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Klasson, Klas Uno Martin som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Lars-Göran Gard Bil & Service AB har 556702-7825 som sitt organisationsnummer.