Vaxblekaren Hotell & Konferens AB

Jönköpings län

Information

Vaxblekaren Hotell & Konferens AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Eksjö som är den kommunen där Vaxblekaren Hotell & Konferens AB finns. I Eksjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vaxblekaren Hotell & Konferens AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Vaxblekaren Hotell & Konferens AB har haft sedan 2006-06-22. Vaxblekaren Hotell & Konferens AB har funnits sedan och 2006-06-22 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Vaxblekaren Hotell & Konferens AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Arendt Byggmästares g. 8, 575 32, Eksjö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0381-14040.

Eksjö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Vaxblekaren Hotell & Konferens AB Privat, ej börsnoterat.

Vaxblekaren Hotell & Konferens AB har idag 556701-2397 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Vaxblekaren Hotell & Konferens AB

Bolaget ska bedriva hotell-, konferens- och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Vaxblekaren Hotell & Konferens AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holm, Olga Katarina som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Per Johan som är född 1971 och har titeln Suppleant, Katmark, Hans Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .