Hällhult AB

Jönköpings län

Information

Hällhult AB är ett av många bolag som finns i Eksjö. Det är nämligen den kommunen som Hällhult AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hällhult AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-02-02.

Hällhult AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2005-11-10. Men sedan 2006-02-02 så har Hällhult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hällhult, 575 92, Hult. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hällhult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2414626.

Eksjö arbetar för att bolag som Hällhult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hällhult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget sak äga och förvalta aktier,investera i utvecklingsbolag, bedriva verksamhet inom byggnadshantverk,bedriva teknisk konsultation samt konsultation inom musikbranschen, även idka konsultation inom vård och behandling av missbrukare och psykiskt sjuka samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hällhult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hällhult AB och det är följande personer, Bergstrand, Nils Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergstrand, Karin Aina Helena som är född 1953 och har titeln Suppleant, Swanberg, Anders Ingvar som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hällhult AB är 556690-2697.