Key Systems AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall utveckla och tillhandahålla maskiner i väl fungerande och kostnadseffektiva system för i första hand bearbetning av aluminiumprofiler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Key Systems AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eksjö så är Key Systems AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Eksjö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eksjö och i Jönköpings län. Redan 2004-02-17 så skapades Key Systems AB och bolaget är har F-skattsedel Key Systems AB har haft det sedan 2004-04-01.

Key Systems AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-04-01

556656-1709 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eksjö.

Just nu är Key Systems AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Key Systems AB så går det att nå dem via telefon på 0380-552180 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Key Systems AB är Wallsten, Sten som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallsten, Adam Sten Gunnar som är född 1969 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Köllerström, Dag Magnus som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .