Eksjö Lantbruksservice AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eksjö och Eksjö Lantbruksservice AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Eksjö Lantbruksservice AB är ett av dem. Statusen för Eksjö Lantbruksservice AB är att Bolaget är aktivt.

Eksjö Lantbruksservice AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-01-22. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Eksjö där företaget finns i jobbar för att företag som Eksjö Lantbruksservice AB ska trivas.

Eksjö Lantbruksservice AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-06. I Eksjö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva reparationer av motorfordon och lantbruksmaskiner samt reservdelsförsäljning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eksjö Lantbruksservice AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-06.

Idag är Eksjö Lantbruksservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Eksjö.

Vill man komma i kontakt med Eksjö Lantbruksservice AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0381-15950.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Eksjö Lantbruksservice AB är Andersson, Johan Lennart Henry som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ek, Rickard Henrik som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karl Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordek, Erik Pierre Martin som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Klasson, Klas Uno Martin som är född 1953 och har titeln Revisor, Köllerström, Dag Magnus som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Eksjö Lantbruksservice AB har 556639-4309 som sitt organisationsnummer.