Olssons Hus i Eksjö AB

Jönköpings län

Information

Olssons Hus i Eksjö AB är ett av många företag som finns i Eksjö. Det är nämligen den kommunen som Olssons Hus i Eksjö AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Olssons Hus i Eksjö AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-09-25.

Olssons Hus i Eksjö AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2002-11-04. Men sedan 2003-08-14 så har Olssons Hus i Eksjö AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Västerlångg. 11 A, 575 31, Eksjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Olssons Hus i Eksjö AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4154135.

Eksjö arbetar för att företag som Olssons Hus i Eksjö AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Olssons Hus i Eksjö AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva uthyrning av lokaler och bilar, utbildning och konsultverksamhet inom kultur, idrott och verkstadsindustri och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper.

Firmatecknare för Olssons Hus i Eksjö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Olssons Hus i Eksjö AB och det är följande personer, Olsson, Karl Alf som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Kjell Arne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Rakel Frida Kristina som är född 1930 och har titeln Suppleant, Svensson, Björn Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Höglandets Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Olssons Hus i Eksjö AB är 556633-4297.