Hörnans Livs i Eksjö AB

Jönköpings län

Information

Hörnans Livs i Eksjö AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Eksjö som är den kommunen där Hörnans Livs i Eksjö AB finns. I Eksjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hörnans Livs i Eksjö AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hörnans Livs i Eksjö AB har haft sedan 2000-05-02. Hörnans Livs i Eksjö AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Hörnans Livs i Eksjö AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0381-10783.

Eksjö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hörnans Livs i Eksjö AB Privat, ej börsnoterat.

Hörnans Livs i Eksjö AB har idag 556586-5770 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -externa firmatecknaren Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Hörnans Livs i Eksjö AB

Bolaget skall bedriva dagligvaruhandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Hörnans Livs i Eksjö AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fransson, Bengt Olof Johan som är född 1974 och har titeln Extern firmatecknare, Markusson, Bengt Rune Ingemar som är född 1949 och har titeln VD, Markusson, Bengt Rune Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Riber, Ralph David som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wadell, Lars Gunnar Tordson som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorSjölander, Kenneth Mikael som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .