Rosenlöfs Foto AB

Jönköpings län

Information

Rosenlöfs Foto AB är ett bolag som finns i Eksjö. I Rosenlöfs Foto AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Martini, Christina Elisabet som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Martini, Karl Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Stig Barry Lennart som är född 1947 och har titeln Suppleant, Svensson, Björn Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Höglandets Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rosenlöfs Foto AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rosenlöfs Foto AB på telefon 0381-10585.

Bolaget skall bedriva fotoateljé och försäljning av fotoutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rosenlöfs Foto AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rosenlöfs Foto AB är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Eksjö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Rosenlöfs Foto AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-01-20 och Rosenlöfs Foto AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rosenlöfs Foto AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Rosenlöfs Foto AB har 556580-0827 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.