Annebergs Stensättning Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Annebergs Stensättning Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Eksjö här finns det många olika Aktiebolag. Annebergs Stensättning Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Eksjö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Annebergs Stensättning Aktiebolag är momsregistrerat sedan2005-09-29 och har organisationsnummer 556553-0960.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0380-550552 alternativt besöka eller skicka post till Annebergs Stensättning Aktiebolag på följande adress Dalg. 3, 570 23, Anneberg.

Annebergs Stensättning Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-09-29.

I Annebergs Stensättning Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Mandir, Drago som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är bygg och anläggningsarbeten med inriktning på stensättning och markarbeten och därmed förenlig verksamhet.