Första Hjälpen Sjukvårdskurser i Eksjö AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eksjö och Första Hjälpen Sjukvårdskurser i Eksjö AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Första Hjälpen Sjukvårdskurser i Eksjö AB är ett av dem. Statusen för Första Hjälpen Sjukvårdskurser i Eksjö AB är att Bolaget är aktivt.

Första Hjälpen Sjukvårdskurser i Eksjö AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-11-12. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Eksjö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Första Hjälpen Sjukvårdskurser i Eksjö AB ska trivas.

Första Hjälpen Sjukvårdskurser i Eksjö AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Eksjö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utbildning och konsultationer inom sjukvård samt försäljning av sjukvårdsprodukter ävensom äga och förvalta fastigheter och aktier jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Första Hjälpen Sjukvårdskurser i Eksjö AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Första Hjälpen Sjukvårdskurser i Eksjö AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eksjö.

Vill man komma i kontakt med Första Hjälpen Sjukvårdskurser i Eksjö AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8139222.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Första Hjälpen Sjukvårdskurser i Eksjö AB är Hallman, Hans Erik Oscar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallman, Adam Per Niclas som är född 1972 och har titeln Suppleant, Ekenmo, Kenth Gillis Roger som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhling, Anders Olof som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor, .

Första Hjälpen Sjukvårdskurser i Eksjö AB har 556548-4481 som sitt organisationsnummer.