Anders Du Rietz Bensin & Service Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Anders Du Rietz Bensin & Service Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Eksjö som är den kommunen där Anders Du Rietz Bensin & Service Aktiebolag finns. I Eksjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Anders Du Rietz Bensin & Service Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Anders Du Rietz Bensin & Service Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Anders Du Rietz Bensin & Service Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Eksjö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Anders Du Rietz Bensin & Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Anders Du Rietz Bensin & Service Aktiebolag har idag 556426-3688 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Anders Du Rietz Bensin & Service Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av bensin och kioskvaror samt utföra bilverkstadsreparationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Anders Du Rietz Bensin & Service Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .