Sahlgaards Pappershandel Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Sahlgaards Pappershandel Aktiebolag är ett bolag som finns i Eksjö. I Sahlgaards Pappershandel Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sahlgaard, Ernst Lennart som är född 1928 och har titeln VD, Sahlgaard, Ernst Lennart som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlgaard, Jan Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlgaard, Nils Åke som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderlund, Sven Anders Enar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Sven Söderlund AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sahlgaards Pappershandel Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sahlgaards Pappershandel Aktiebolag på telefon 0381-10275.

Bolaget skall bedriva detaljhandelsförsäljning inom pappers-, kontors- och leksaksbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sahlgaards Pappershandel Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sahlgaards Pappershandel Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Eksjö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sahlgaards Pappershandel Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sahlgaards Pappershandel Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sahlgaards Pappershandel Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Sahlgaard, Ernst Lennart

Sahlgaards Pappershandel Aktiebolag har 556425-8944 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.