EKSJÖ PLÅTSLAGERI LARS-INGE GUSTAFSSON Aktiebolag

Jönköpings län

Information

EKSJÖ PLÅTSLAGERI LARS-INGE GUSTAFSSON Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Eksjö. Det är nämligen den kommunen som EKSJÖ PLÅTSLAGERI LARS-INGE GUSTAFSSON Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

EKSJÖ PLÅTSLAGERI LARS-INGE GUSTAFSSON Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

EKSJÖ PLÅTSLAGERI LARS-INGE GUSTAFSSON Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1990-08-14. Men sedan 1990-01-01 så har EKSJÖ PLÅTSLAGERI LARS-INGE GUSTAFSSON Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kvarnarpsv. 2, 575 36, Eksjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på EKSJÖ PLÅTSLAGERI LARS-INGE GUSTAFSSON Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0381-10017.

Eksjö arbetar för att bolag som EKSJÖ PLÅTSLAGERI LARS-INGE GUSTAFSSON Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för EKSJÖ PLÅTSLAGERI LARS-INGE GUSTAFSSON Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall utföra plåtslageriarbeten, installation av ventilationsanläggningar, handel och förvaltning av fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för EKSJÖ PLÅTSLAGERI LARS-INGE GUSTAFSSON Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till EKSJÖ PLÅTSLAGERI LARS-INGE GUSTAFSSON Aktiebolag och det är följande personer, Gustafsson, Stig Lars-Inge som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Annette Judit Viktoria som är född 1950 och har titeln Suppleant, Axelsson, Bo Göran Mikael som är född 1949 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för EKSJÖ PLÅTSLAGERI LARS-INGE GUSTAFSSON Aktiebolag är 556402-0898.