Eksjö Trafikutbildning AB

Jönköpings län

Information

556388-2330 är organisationsnummer för bolaget Eksjö Trafikutbildning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eksjö Trafikutbildning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eksjö som är den kommunen som Eksjö Trafikutbildning AB finns i.

Eksjö Trafikutbildning AB har varit registrerat sedan 1990-02-28 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eksjö Trafikutbildning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Eksjö Trafikutbildning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eksjö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eksjö Trafikutbildning AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Eksjö Trafikutbildning AB så kan ni göra det på telefon genom 0381-13417 eller genom brev på följande adress:
Skiverstad, 575 91, Eksjö

Bolaget skall bedriva verksamhet med halkbaneutbildning och körövning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eksjö Trafikutbildning AB och det är Bogmark, Rolf som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bogmark, Robin Rolf som är född 1978 och har titeln Suppleant, Swanberg, Anders Ingvar som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,