Fastighetsaktiebolaget Stenhuggaren

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Fastighetsaktiebolaget Stenhuggaren. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Eksjö här finns det många olika Aktiebolag. Fastighetsaktiebolaget Stenhuggaren tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Eksjö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Fastighetsaktiebolaget Stenhuggaren är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556384-1914.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0380-13344 alternativt besöka eller skicka post till Fastighetsaktiebolaget Stenhuggaren på följande adress Mellang. 13, 571 41, Nässjö.

Fastighetsaktiebolaget Stenhuggaren är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Fastighetsaktiebolaget Stenhuggaren så sitter följande personer i styrelsen: , Augustsson, Pär-Eric Peter som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper samt bedriva mäkleriverksamhet inom fastighets- och försäkringsområdet och därmed förenlig verksamhet.