Eksjöortens Taxi Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Eksjöortens Taxi Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Eksjö som är den kommunen där Eksjöortens Taxi Aktiebolag finns. I Eksjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Eksjöortens Taxi Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Eksjöortens Taxi Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Eksjöortens Taxi Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Eksjöortens Taxi Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Järnvägsg., 575 31, Eksjö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0381-10707.

Eksjö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Eksjöortens Taxi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Eksjöortens Taxi Aktiebolag har idag 556383-8803 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eklund, Karl Gustav Lars -Torstensson, Kent Vilhelm Peter är den som för stunden ansvarar för Eksjöortens Taxi Aktiebolag

Bolaget skall bedriva taxi- och busstrafik avseende person- och godsbefordran och därmed förenlig verksamhet.

I Eksjöortens Taxi Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eklund, Karl Gustav Lars som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Kjell Herbert Kennet som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Barkö, Jan Erland som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Birger Arnold som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Nils Sivert Roland som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandin, Carl Arne Stefan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamotSchüler, Hanserik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstensson, Kent Vilhelm Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderlund, Sven Anders Enar som är född 1948 och har titeln RevisorRevisionsbyrån Sven Söderlund AB som är född och har titeln Revisor.