Revisionsbyrån Sven Söderlund Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Revisionsbyrån Sven Söderlund Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Eksjö här finns det många olika Aktiebolag. Revisionsbyrån Sven Söderlund Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Eksjö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Revisionsbyrån Sven Söderlund Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556359-3911.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0381-14404 alternativt besöka eller skicka post till Revisionsbyrån Sven Söderlund Aktiebolag på följande adress N. Storg. 45, 575 32, Eksjö.

Revisionsbyrån Sven Söderlund Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Revisionsbyrån Sven Söderlund Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Ekenmo, Kenth Gillis Roger som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva yrkesmässig revision, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.