Alerten i Mariannelund Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eksjö och Alerten i Mariannelund Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Alerten i Mariannelund Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Alerten i Mariannelund Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Alerten i Mariannelund Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-12-27. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Eksjö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Alerten i Mariannelund Aktiebolag ska trivas.

Alerten i Mariannelund Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eksjö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bokförings- och skrivbyråverksamhet, bedriva värdepappershandel, äga och förvalta fast och lös egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alerten i Mariannelund Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Alerten i Mariannelund Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eksjö.

Vill man komma i kontakt med Alerten i Mariannelund Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Alerten i Mariannelund Aktiebolag är Welander, Lars-Göran Helmer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Brorsson Welander, Else-Marie E som är född 1947 och har titeln Suppleant, Katmark, Hans Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Alerten i Mariannelund Aktiebolag har 556346-2877 som sitt organisationsnummer.