Eksjö Förvaltnings Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Eksjö Förvaltnings Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Eksjö. Det är nämligen den kommunen som Eksjö Förvaltnings Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Eksjö Förvaltnings Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Eksjö Förvaltnings Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1988-02-11. Men sedan 1990-01-01 så har Eksjö Förvaltnings Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ydrev. 27, 575 91, Eksjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eksjö Förvaltnings Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0382-12754.

Eksjö arbetar för att verksamheter som Eksjö Förvaltnings Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Eksjö Förvaltnings Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter, handel med kläder, handel med värdepapper och konst samt konsultuppdrag i anslutning härtill och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Eksjö Förvaltnings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eksjö Förvaltnings Aktiebolag och det är följande personer, Lager, Jan-Erik Christer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Halje, Ingrid Ragnhild Kristina som är född 1955 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Eksjö Förvaltnings Aktiebolag är 556318-8142.