Eksjö Schakt och Anläggnings Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Eksjö finns det ett Aktiebolag som heter Eksjö Schakt och Anläggnings Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Eksjö Schakt och Anläggnings Aktiebolag i Jönköpings län. Eksjö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Eksjö Schakt och Anläggnings Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 1987-03-24 så har Eksjö Schakt och Anläggnings Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Eksjö Schakt och Anläggnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Eksjö.

Vill man komma i kontakt med Eksjö Schakt och Anläggnings Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hultv. 24, 575 36, Eksjö. Vi ni istället prata med Eksjö Schakt och Anläggnings Aktiebolag så kan ni göra det på 0381-12552.

Bolaget skall bedriva schakt och anläggningsverksamhet samt trädgårdsanläggning. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Gustafsson Capetillo, Britt Carina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Kent Bertil som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronblad Gustafsson, Annelie C som är född 1965 och har titeln Suppleant, Elmebro, Henry Jan-Ove som är född 1948 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustafsson Capetillo, Britt Carina -Gustafsson, Kent Bertil .

Eksjö Schakt och Anläggnings Aktiebolag har 556294-3877 som sitt organisationsnummer.