Eksjö Renhållnings Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Eksjö Renhållnings Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Eksjö som är den kommunen där Eksjö Renhållnings Aktiebolag finns. I Eksjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Eksjö Renhållnings Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Eksjö Renhållnings Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Eksjö Renhållnings Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Eksjö Renhållnings Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Breviksv. 55, 575 96, Eksjö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0381-17070.

Eksjö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Eksjö Renhållnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Eksjö Renhållnings Aktiebolag har idag 556279-7620 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Aronsson, Per Ove -Wittskog, Anders Bertil i förening med en av -Eliasson, Anders Fredrik -Widlund, Mårten Jonas Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Eksjö Renhållnings Aktiebolag

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende miljö- och återvinning, renhållning, åkeri och därmed förenlig verksamhet.

I Eksjö Renhållnings Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Aronsson, Per Ove som är född 1948 och har titeln VD, Aronsson, Per Ove som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Widlund, Mårten Jonas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eliasson, Anders Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Wittskog, Anders Bertil som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Axeheim, Lars Axel Olow som är född 1931 och har titeln SuppleantJönsson, Kjell Ingemar som är född 1960 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Bjerke, Hans Erik som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor.