Eksjöhus Transport Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Eksjö finns det ett Aktiebolag som heter Eksjöhus Transport Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Eksjöhus Transport Aktiebolag i Jönköpings län. Eksjö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1964-11-16 så har Eksjöhus Transport Aktiebolag varit registrerat. Idag är Eksjöhus Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Eksjö.

Vill man komma i kontakt med Eksjöhus Transport Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Eksjöhus Transport Aktiebolag så kan ni göra det på 070-6283406.

Bolaget bedriver åkeriverksamhet med transport av monteringsfärdiga trähus och virke samt annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lindholm, Ulf Anders som är född 1947 och har titeln VD, Lindholm, Ulf Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Evy Agneta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sand, Lennart Einar Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Niclas som är född 1964 och har titeln Revisor, Johansson, John Peder Gunnar som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lindholm, Ulf Anders .

Eksjöhus Transport Aktiebolag har 556095-1054 som sitt organisationsnummer.