Aktiebolaget Blomsterboden

Jönköpings län

Information

556075-6933 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget Blomsterboden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Blomsterboden är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eksjö som är den kommunen som Aktiebolaget Blomsterboden finns i.

Aktiebolaget Blomsterboden har varit registrerat sedan 1960-12-20 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Blomsterboden så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Aktiebolaget Blomsterboden är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eksjö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Blomsterboden är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Blomsterboden så kan ni göra det på telefon genom 0381-12010 eller genom brev på följande adress:
S. Storg. 9, 575 31, Eksjö

Bolaget skall driva handel med blommor samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Blomsterboden och det är Nelzén, Per Ingvar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nelzén, Anna som är född 1968 och har titeln Suppleant, Elmebro, Henry Jan-Ove som är född 1948 och har titeln Revisor,