Taste Of Future Marketing Ltd UK Filial

Jönköpings län

Information

Filial finns det flera av i Eksjö och Taste Of Future Marketing Ltd UK Filial är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Taste Of Future Marketing Ltd UK Filial är ett av dem. Statusen för Taste Of Future Marketing Ltd UK Filial är att Bolaget är aktivt.

Taste Of Future Marketing Ltd UK Filial är ett Filial och skapades 2006-12-04. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Eksjö där företaget finns i jobbar för att företag som Taste Of Future Marketing Ltd UK Filial ska trivas.

Taste Of Future Marketing Ltd UK Filial är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01. I Eksjö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Filialen skall bedriva försäljning av konst. Försäljning av espressomaskiner via multi level marketing, försäljning av reklam på uppdrag av idrottsklubbar till bl a. idrottshallar på provisionsbasis. Aktie och fastighetsförvaltning. Personaluthyrning. Uppfödning av trav- och tävlingshästar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Taste Of Future Marketing Ltd UK Filial är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01.

Idag är Taste Of Future Marketing Ltd UK Filial och det finns flera företag som är det idag i Eksjö.

Vill man komma i kontakt med Taste Of Future Marketing Ltd UK Filial så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas ensam av -Alm, Ulf Lage Stefan.

De som är på något sätt har med Taste Of Future Marketing Ltd UK Filial är Alm, Ulf Lage Stefan som är född 1959 och har titeln VD, Söderlund, Sven Anders Enar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Sven Söderlund AB som är född och har titeln Revisor, .

Taste Of Future Marketing Ltd UK Filial har 516404-1443 som sitt organisationsnummer.