Allteknik FBL

Jönköpings län

Information

Allteknik FBL är ett av många verksamheter som finns i Eksjö. Det är nämligen den kommunen som Allteknik FBL finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Allteknik FBL är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Allteknik FBL som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1998-03-05. Men sedan 1998-01-01 så har Allteknik FBL varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Allteknik FBL så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0381-10033.

Eksjö arbetar för att verksamheter som Allteknik FBL ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Allteknik FBL. Det finns flera verksamheter i Jönköpings län.

Tillverkning, kontroll, reparation, handel och tillbehör till cisterner och därmed förenlig verksamhet. Handel och reparation av bilar och entreprenadmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Allteknik FBL är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Allteknik FBL och det är följande personer, Larm, Frank Bertil som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Allteknik FBL är 480201-XXXX.