Salong Marita, Marita Carlsson

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eksjö och Salong Marita, Marita Carlsson är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Salong Marita, Marita Carlsson är ett av dem. Statusen för Salong Marita, Marita Carlsson är att Bolaget är aktivt.

Salong Marita, Marita Carlsson är ett Enskild firma och skapades 1973-11-09. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Eksjö där företaget finns i jobbar för att företag som Salong Marita, Marita Carlsson ska trivas.

Salong Marita, Marita Carlsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eksjö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Damfriserings- och handelsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salong Marita, Marita Carlsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Salong Marita, Marita Carlsson och det finns flera företag som är det idag i Eksjö.

Vill man komma i kontakt med Salong Marita, Marita Carlsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0381-23191.

.

De som är på något sätt har med Salong Marita, Marita Carlsson är Karlsson, Ingrid Marit som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Salong Marita, Marita Carlsson har 471124-XXXX som sitt organisationsnummer.