Lindeco Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Eksjö och Lindeco Handelsbolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Lindeco Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Lindeco Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Lindeco Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1992-08-14. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Eksjö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lindeco Handelsbolag ska trivas.

Lindeco Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eksjö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Inkassoverksamhet, juridisk service. Tävlingsverksamhet med hästar, handel och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lindeco Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Lindeco Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Eksjö.

Vill man komma i kontakt med Lindeco Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0381-10330.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Lindeco Handelsbolag är Lindberg, Hans Gösta som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Lindberg, Lillemor Barbro Irene som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .

Lindeco Handelsbolag har 916703-3571 som sitt organisationsnummer.