Ja'netts Produktion Handelsbolag

Jönköpings län

Information

916702-9777 är organisationsnummer för företaget Ja'netts Produktion Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ja'netts Produktion Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Eksjö som är den kommunen som Ja'netts Produktion Handelsbolag finns i.

Ja'netts Produktion Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-11-18 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ja'netts Produktion Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Ja'netts Produktion Handelsbolag är och det finns flera bolag i Eksjö som också är .

Firmatecknare för Ja'netts Produktion Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Ja'netts Produktion Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0381-20022 eller genom brev på följande adress:
Eksjöv. 26, 570 34, Bruzaholm

Musik och underhållning, kursverksamhet samt handel med musik- instrument.

Det finns olika personer som har en koppling med Ja'netts Produktion Handelsbolag och det är Åhlander, Jan Filip som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Åhlander, Kristina Annette som är född 1961 och har titeln Bolagsman,