Lk-System Eksjö Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Lk-System Eksjö Handelsbolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Eksjö som är den kommunen där Lk-System Eksjö Handelsbolag finns. I Eksjö så finns det många olika Handelsbolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Handelsbolag. Lk-System Eksjö Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Lk-System Eksjö Handelsbolag har haft sedan 2008-04-10. Lk-System Eksjö Handelsbolag har funnits sedan och 2008-04-10 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lk-System Eksjö Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Norrby, 575 94, Eksjö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0381-36348.

Eksjö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Lk-System Eksjö Handelsbolag har idag 916701-5834 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Lk-System Eksjö Handelsbolag

Konsultverksamhet inom databranschen.

I Lk-System Eksjö Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ljunggren, Elsa Eva Marianne som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Ljunggren, Kjell Evan som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .