Animare Mediadesign

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eksjö och Animare Mediadesign är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Animare Mediadesign är ett av dem. Statusen för Animare Mediadesign är att Bolaget är aktivt.

Animare Mediadesign är ett Enskild firma och skapades 2003-06-16. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Eksjö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Animare Mediadesign ska trivas.

I Eksjö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Formgivningsbyrå. Försäljning av tjänster på frilandsbasis inom: webbanimation, webbdesign, grafiskdesign inom alla medier, formgivning av produkter, multimedia produktion såsom text, bild och ljus till datorspel, interaktiva läromedel, reklamfilmer och webbsajter, reklamproduktion inom samtliga medier samt viss enklare journalistik. Formgivning av enklare produkter till försäljning såsom t-shirt med tryck.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Animare Mediadesign inte är momsregistrerat.

Idag är Animare Mediadesign och det finns flera bolag som är det idag i Eksjö.

Vill man komma i kontakt med Animare Mediadesign så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Animare Mediadesign är Hultqvist, Karl Mikael som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Animare Mediadesign har 780427-XXXX som sitt organisationsnummer.