Ingatorps Farmartjänst, ek för

Jönköpings län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Eksjö och Ingatorps Farmartjänst, ek för är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Ingatorps Farmartjänst, ek för är ett av dem. Statusen för Ingatorps Farmartjänst, ek för är att Bolaget är aktivt.

Ingatorps Farmartjänst, ek för är ett Ekonomisk förening och skapades 1991-06-18. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Eksjö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ingatorps Farmartjänst, ek för ska trivas.

Ingatorps Farmartjänst, ek för är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eksjö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att medlemmarna begagnar föreningens tjänster av- seende uppdrag där medlemmarna utför arbete med maskiner, redskap och verktyg samt bedriva med det förenlig eller sammanhängande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ingatorps Farmartjänst, ek för är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Ingatorps Farmartjänst, ek för och det finns flera bolag som är det idag i Eksjö.

Vill man komma i kontakt med Ingatorps Farmartjänst, ek för så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0381-24036.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Granlund, Anna Marina -Johansson, Lars Eric Bertil -Nilsson, Nils Lennart.

De som är på något sätt har med Ingatorps Farmartjänst, ek för är Granlund, Anna Marina som är född 1943 och har titeln Extern firmatecknare, Klint, Karl Erik Arne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson Kjellberg, Lars Olof Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Falksér, Nils Arne Lennart som är född 1958 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Eric Bertil som är född 1950 och har titeln SuppleantLarsson, Anders Lennart som är född 1973 och har titeln Suppleant, .

Ingatorps Farmartjänst, ek för har 716403-5839 som sitt organisationsnummer.