Centralservice, Kjell Ragnarsson

Jönköpings län

Information

Centralservice, Kjell Ragnarsson hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Eksjö som är den kommunen där Centralservice, Kjell Ragnarsson finns. I Eksjö så finns det många olika Enskild firma och i Jönköpings län så finns det ännu fler Enskild firma. Centralservice, Kjell Ragnarsson tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Centralservice, Kjell Ragnarsson har haft sedan 1987-01-01. Centralservice, Kjell Ragnarsson har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Centralservice, Kjell Ragnarsson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0381-13980.

Eksjö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Centralservice, Kjell Ragnarsson har idag 660227-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Centralservice, Kjell Ragnarsson

Radio- och TV-service samt reparationer av hemelektronik.

I Centralservice, Kjell Ragnarsson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ragnarsson, Kjell Olof som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .